Stoppe! Les Dette Før Du Tar Fatt På Oppussingsprosjekter

Mange er redde for å gjøre sine egne hjemmeforbedringer. Når du er utdannet og har de riktige verktøyene, kan du gjøre ethvert oppussingsprosjekt selv. Denne artikkelen bør være en god start for deg.

Velg en hvit flis eller andre lyse stoffer når du gjør om taket ditt. Dette valget vil sikre at loftet ikke absorberer overflødig varme da de lyse fargene reflekterer solstrålene. En massiv regning kan forhindres gjennom disse enkle energibesparende triksene.

Å vise bøker i stuen din kan være et godt tegn på intelligens, samt et fint dekorasjonstilbehør. Sørg for at når du viser bøkene dine for å ordne dem i henhold til høyde og farge. Hvis du ikke ordner bøker i henhold til høyden, blir samlingen din rotete og uorganisert. Når du ordner bøkene etter farger, vil området ditt virke sofistikert.

Sett dine brukte pensler og ruller i plast og i kjøleskapet! Hvis du skal fortsette å bruke samme maling i nær fremtid, er det ingen grunn til å vaske ut børster og ruller. Bare tett dem i en plastpose og sett dem i kjøleskapet. De vil være brukbare i flere uker!

Å vise knapper på et krydderstativ kan være en fin måte å gi hjemmet ditt en hyttestil, samt å gjøre et fokuspunkt i stuen din. Kjøp noen små gammeldags apotekerglass og fyll dem med knapper sortert etter farge. Ordne dem på en behagelig måte på krydderstativet ditt, og du har deg selv, et flott fokuspunkt.

Hvis du har en omfattende samling av samleobjekter eller figurer, må du holde det du viser, til et minimum. Å prøve å vise alt i ett rom eller område kan gjøre at rommet ditt virker rotete. Velg noen få brennstykker, omtrent fem stykker på det meste, og ordne dem på en behagelig måte.

Hvis du har lite kontanter og prøver å finne ut en måte å skape en unik backsplash på kjøkkenet ditt, kan du kjøpe noe fint mønstret tapet. I mellomtiden er dette kanskje ikke en permanent løsning; du kan slå ut designene dine ofte eller beholde det til du har råd til fliser. Du kan til og med gå så langt som å kjøpe forskjellige mønstrede bakgrunnsbilder og skjære dem i små former for å designe din egen veggmosaikk som en backsplash.

Resirkuler plastflaskene dine til bruk som ledningsholdere! Mindre flasker som pilleflasker fungerer bra for å holde små apparatsnorer sammen og større flasker som kjøretøyolje fungerer bra for store skjøteledninger. Bare rengjør flaskene grundig, klipp av toppen og bunnen, og bruk den resulterende hylsen til ledningene dine.

Du bør alltid bruke vernebriller eller vernebriller når du kutter med sag eller annet utstyr. Hvis du ikke bruker verneutstyr for øynene, kan deler av materialet du skjærer, eller støv komme i øynene eller forårsake irritasjon. I alvorlige tilfeller kan du gjøre permanent skade på øyet.

Du har kanskje vært under inntrykk av at uten profesjonell hjelp er det vanskelig å gjøre hjemmeforbedringer . Ved å bruke denne informasjonen kan du gjøre noen av disse prosjektene selv.

Copyright © All right reserved.